Одлични Карактеристики

Превземете ја апликацијата и спредете ги бенефитите,ако сакате демо акаунт ве молиме испратете порака на долунаведената електронска пошта

 • Десктоп верзија

  NTgps сисеми за следење има cloud десктоп верзија

 • Лесно за управување

  Ограничување на брзина, потрочувачка на гориво, застанувања, рута , настани итн.

 • Креативен дизјан

  NTgps има креативен и функционален дизајн одлукувајки се према светските трендови

 • Лесно за користење

  Потребно е да се логирање и веднаш сте во платформата било каде и да се наоѓате

iPhone mockup
 • Премиум Квалитет

  NTgps е прецизна и стабилна платформа

 • Лесно сетирање

  Ntgps системот за следење е компактибилен со повеќе од 300 типови на гпс уреди

 • Клиент апликација

  Имаме и клиент апликација за андроид оперативен систем за лоцирање на вашиот мобилет телефон или таблет

 • 24/7 подршка

  Ние имаме 24/7 онлајн подршка

Како Функционира

Вие можете да прегледате видео за да видите како фунционира системот

Цени - Пакети

Можете да изберете повеќе опции на месечни или годишни пакети според вашите потреби

Startup

309 ден/месечно

 • 1 Акаунт
 • 15 Акаунти
 • Вклучена сим картичка
 • Бесплатно инсталирање на тракер
 • Android следечки клиент
 • Read only корисник
 • Admin корисник
 • Генерирање токен
 • Бесплатен nt103 тракер
 • Неограничена подршка
Single

609 ден/месечно

 • 1 Акаунт
 • 15 Акаунти
 • Вклучена сим картичка
 • Бесплатно инсталирање на тракер
 • Android следечки клиент
 • Read only корисник
 • Admin корисник
 • Генерирање токен
 • Бесплатен nt103 тракер
 • Неограничена подршка
Business

9199 ден/месечно

 • 1 Акаунт
 • 15 Акаунти
 • Вклучена сим картичка
 • Бесплатно инсталирање на тракер
 • Android следечки клиент
 • Read only корисник
 • Admin корисник
 • Генерирање токен
 • Бесплатен nt103 тракер
 • Неограничена подршка
Pro

18449 ден/месечно

 • 100 Акаунт
 • 15 Акаунти
 • Вклучена сим картичка
 • Бесплатно инсталирање на тракер
 • Android следечки клиент
 • Read only корисник
 • Admin корисник
 • Генерирање токен
 • Бесплатен nt103 тракер
 • Неограничена подршка

Галерија од Андроид апликацијата

Движете лево и десно за да ги прегледате сликите

ПревземањеАпликација

Ова е подршка за превземање

Компактибилни - Тракери

Овде можете да одберете тип на тракер

testimonial img

4299 ден

nt206tk

Лесен за мотажа, OBD2 тракер

testimonial img

3059 ден

nt02gt

Перфектен за сите типови на возила (Водоотпорен)

Претплати се заНовости

Овде можеш да се претплатиш за да добиваш новости

Остани во Контакт

Овде можеш да нарачаш еден од понудените пакети на e-mail: solutionsntgps@gmail.com