Awesome Features

Shkarkoni aplikacionin dhe krahasoni përfitimet, pas instalimit aplikacioni futni në ID e llogarisë demo: demo pass: demo

 • Versioni i desktopit

  Sistemet e ndjekjes së NTgps gjithashtu kanë versionin desktop të cloud

 • Lehtë për tu personalizuar

  Kufijtë e shpejtësisë, konsumi i karburantit, ndalesa, rruga, ngjarjet etj.

 • Dizajn Krijues

  NTgps ka një dizajn krijues dhe funksional sipas tendencave

 • Lehtë për t’u përdorur

  Thjesht Identifikohuni dhe jeni në platformë

iPhone mockup
 • Cilesi e pare

  Sistemi i përcjelljes së NTgps është një platformë e saktë dhe e qëndrueshme

 • Vendosja e lehtë

  Sistemi i përcjelljes Ntgps i pajtueshëm me 300 modele të tjera të pajisjeve

 • Client app

  Gjithashtu kemi një aplikacion klinet për gjetjen e telefonave tuaj android

 • 24/7 Mbështetje

  Kanë mbështetje 24/7 e-mail. Na dërgoni ndonjë çështje dhe ne do t'ju përgjigjemi sa më shpejt që të paraqitet

Si funksionon shikuar

Ju mund ta shikoni videon për të parë se si funksionon

Çmimeve ofroj

U mund të krijoni shumë ndryshime të paketave në rritje dhe vjetore, në përputhje me nevojat tuaja

Startup

Euro 4.99/muaj

 • 1 llogari ID
 • 15 llogari ID
 • Përfshirë sim
 • Instalim falas i gjurmuesit
 • Android tracking client
 • Lexoni vetëm përdoruesin
 • Llogari e rishitjes së administratorit
 • Gjenerimi i Token
 • Pa pagesë pajisje përcjellëse nt103
 • Mbështetje e Pafund
Single

Euro 9.99/month

 • 1 llogari ID
 • 15 llogari ID
 • Përfshirë sim
 • Instalim falas i gjurmuesit
 • Android tracking client
 • Lexoni vetëm përdoruesin
 • Llogari e rishitjes së administratorit
 • Gjenerimi i Token
 • Pa pagesë pajisje përcjellëse nt103
 • Mbështetje e Pafund
Business

Euro 149.99/month

 • 1 llogari ID
 • 15 llogari ID
 • Përfshirë sim
 • Instalim falas i gjurmuesit
 • Android tracking client
 • Lexoni vetëm përdoruesin
 • Llogari e rishitjes së administratorit
 • Gjenerimi i Token
 • Pa pagesë pajisje përcjellëse nt103
 • Mbështetje e Pafund
Pro

Euro 299.99/month

 • 100 llogari ID
 • 15 llogari ID
 • Përfshirë sim
 • Instalim falas i gjurmuesit
 • Android tracking client
 • Lexoni vetëm përdoruesin
 • Llogari e rishitjes së administratorit
 • Gjenerimi i Token
 • Pa pagesë pajisje përcjellëse nt103
 • Mbështetje e Pafund

App Screenshots

Shkoni majtas dhe djathtas për të parë fotot e ekraneve

Tracker Devices

Ne po shesim lloje të ndryshme gjurmuesish,

testimonial img

69.99 Euro

nt206tk

Plug dhe play, tracker bazuar OBD2

testimonial img

49.99 Euro

nt02gt

E përkryer për çdo lloj automjetesh

Subscribe Our Newsletter

Këtu mund të regjistroheni për informacione dhe këshillime të reja

Get in Touch

Këtu mund të porositni paketën ose të na dërgoni rekomandime, isues etj. Contact e-mail: solutionsntgps@gmail.com